De leukste duurzame mode blog van Nederland

Even voorstellen

Welkom bij Duurzame Kleding Blog! Mijn naam is Ingrid de Haan en ik schrijf stukjes over duurzame mode en alles wat daar mee te maken heeft. Ik zoek alles uit rond het begrip 'duurzame kleding', van biologische stoffen en hoe garen worden gemaakt, tot modetrends en begrippen als slow fashion en vegan kleding. Met als doel jou te inspireren om bewuster te consumeren, zonder in te leveren op trends en stijl, en je garderobe te verduurzamen.

 

Ecologische, eerlijke en diervriendelijke kleding. Om de wereld een beetje mooier te maken. Alle beetjes helpen, dus onze kledingkeuze ook.

 

Ik maak zelf graag kleding, en dan uitsluitend van duurzame stoffen omdat dit de beste en de meest zachte stoffen zijn die er bestaan. Heb jij al eens gevoeld hoe zacht bamboe en Tencel is? Dan weet je wat ik bedoel! Het zit lekkerder en voelt op alle vlakken gewoon beter. Ik ontwerp en naai kleding voor mijn modemerk New Angels. New Angels kleding is eco, fair & 100% vegan, en vind je op www.newangels.nl en www.etsy.com

Ik steun duurzame (kleding)merken

Supporting YOU.

Ik heb veel bewondering voor alle ondernemers met een duurzaam kledingmerk (of duurzame accessoires) en help ze graag aan een podium. Wil je een blog over jouw duurzame merk + post op alle media kanalen van Duurzame Kleding Blog? Stuur mij dan een mail (hello@duurzamekledingblog.nl) en ik neem z.s.m. contact met je op. 

 

Supporting ME.

Heb je tips voor een nieuwe blog, of heb je een vraag of opmerking? Laat het weten in een reactie's hieronder. Leuk als je meedenkt! Deze blog supporten kan (gratis) met deze tips. Tnx!

 

Veel liefs,

Ingrid

Ingrid de Haan, fashionblogger,  schrijfster van Duurzame kledingblog. Kledingblogs geschreven door Ingrid van New Angels Eco Fashion.  Korte blogs over duurzame mode en eco fashion voor dames en heren. Ingird de Haan is ontwerpster en founder van modemer

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Volg je ons al op social media?

Mijn zelfgemaakte duurzame kleding vind je hier:

Shirts van 100% hennep

Sweaters van biologisch katoen (met GOTS keurmerk)