De leukste duurzame mode blog van Nederland

Even voorstellen

Welkom bij Duurzame Kleding Blog! Mijn naam is Ingrid de Haan en ik schrijf stukjes over duurzame kleding en alles rondom mode en duurzaamheid. Ik zoek alles voor je uit rond het begrip 'duurzame kleding', van biologische stoffen tot de nieuwste modetrends en begrippen als slow fashion en vegan kleding. Maar ook tips om (zo goedkoop mogelijk) je kledingkast te verduurzamen. Met als doel jou te inspireren om bewuster te consumeren, zonder in te leveren op trends en stijl.

 

Ecologische, eerlijke en diervriendelijke kleding. Om de wereld een beetje mooier te maken. Alle beetjes helpen, dus onze kledingkeuze ook.

 

Ik maak zelf graag kleding, en dan uitsluitend van duurzame stoffen omdat dit de beste en de meest zachte stoffen zijn die er bestaan. Heb jij al eens gevoeld hoe zacht bamboe en Tencel is? Dan weet je wat ik bedoel! Het zit lekkerder en voelt op alle vlakken gewoon beter. Ik ontwerp en naai kleding voor mijn modemerk New Angels. New Angels kleding is eco, fair & 100% vegan, en vind je op www.newangels.nl en www.etsy.com

Ingrid de Haan, fashionblogger,  schrijfster van Duurzame kledingblog. Kledingblogs geschreven door Ingrid van New Angels Eco Fashion.  Korte blogs over duurzame mode en eco fashion voor dames en heren. Ingird de Haan is ontwerpster en founder van modemer

Ingrid de Haan

Volg, like en tag ons op social media:

Mijn duurzame kledingmerk vind je hier:

Shirts van 100% hennep

Sweaters van biologisch katoen (met GOTS keurmerk)

Deze blog steunt duurzame (kleding)merken

Supporting YOU.

Ik heb veel bewondering voor alle ondernemers met een duurzaam kledingmerk (of duurzame accessoires) en help ze graag aan een podium. Wil je een blog over jouw duurzame merk + post op alle media kanalen van Duurzame Kleding Blog? Stuur mij dan een mail (hello@duurzamekledingblog.nl) en ik neem z.s.m. contact met je op. 

 

Supporting ME.

Heb je tips voor een nieuwe blog, of heb je een vraag of opmerking? Laat het weten in een reactie's hieronder. Leuk als je meedenkt! Deze blog kun je (gratis) supporten met deze tips. Tnx!

 

Veel liefs,

Ingrid

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.