De leukste duurzame mode blog van Nederland

Zo helpen we elkaar

De blogs die ik schrijf gaan over duurzame kleding in het algemeen, maar ik schrijf ook graag over één bepaald duurzaam kledingmerk, dat dan helemaal wordt uitgelicht. Ik heb veel bewondering voor alle ondernemers met een duurzaam modemerk, het is namelijk niet makkelijk om als (vaak) kleiner bedrijf je plek te veroveren in de modewereld tussen alle grote gevestigde modemerken. Als groot voorstander van eerlijke en 'groene' kleding help ik waar ik kan via mijn blogs en social media. Nederlandse duurzame kledingmerken en duurzame accessoires zoals tassen, sjaals, haaraccessoires en sieraden help ik zo aan extra publiciteit.

Schrijf ik mijn volgende blog over jouw duurzame merk?

Heb je een leuke winkel of webshop die duurzame producten verkoopt? En denk je dat jouw merk bij Duurzame Kleding Blog past? Dan ben je van harte welkom om je aan te melden voor een eigen unieke blog over jouw merk. Stuur mij een mail en ik neem z.s.m. contact met je op.

What's in it for you?

Jouw merk uitgebreid op deze blogsite is niet alleen heel leuk, maar ook heel slim! Want hierdoor krijg je naast een groter bereik en betere vindbaarheid, ook nog eens:

 

  • Een link naar de website of webshop van jouw merk,
  • Een link naar één of meer van jouw producten,
  • Een link naar je Social Media pagina’s (Instagram, Facebook en Pinterest),
  • Een post op Social Media (Instagram en/of Facebook en/of Pinterest) waar je uiteraard in wordt getagd,
  • Een follow en likes van @DuurzameKleding op jouw social media,
  • Een plekje in de eerst volgende nieuwsbrief,
  • Een plekje bovenaan de webpagina duurzame merken met jouw product, bij onze Fair Shopping Tips.

 

Alle voodelen voor jou lees je op de pagina: supporting YOU

What's in it for me?

@Duurzamekleding is begonnen voor de fun, maar wordt steeds beter gevonden en dat betekend dat er is dus steeds meer werk aan de winkel is. Heel leuk natuurlijk! Want dat was juist de bedoeling en het is fijn dat mijn jaren lange inzet zijn vruchten begint af te werpen. Omdat ik geen geld vraag voor mijn diensten zijn er dus geen inkomsten om de kosten te dekken (mijn tijd en de website). Zodoende werk ik sinds kort met affiliate links, waarover je meer kunt lezen op de pagina supporting ME Wat ook goed blijkt te werken is het uitwisselen van hulp in de vorm van follow, likes, tags en links van en naar onze website. Zo gaat de support dus over en weer. Win-win, we worden er beide beter van. Een hele grote dank-je-wel naar alle websites die een linkje naar deze website hebben geplaatst! 

 

Vind je het leuk om deze blog (gratis) te steunen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief, kijk hier voor de affiliate links (dit zijn links waar je ons steunt, het kost je absoluut niets!), en volg @duurzamekleding op social media.

Tag, like, follow & share ons XXX