De leukste duurzame mode blog van Nederland

Zo helpen we elkaar

Mijn blogs gaan over duurzame kleding in het algemeen, zoals de laatste modetrends, wat milieuvriendelijke stoffen zijn en wat vegan fashion is, maar ik schrijf ook over specifieke eerlijke merken. Duurzame kledingmerken en duurzame accessoires (zoals tassen, sjaals, haaraccessoires en sieraden). Ik heb veel bewondering voor alle ondernemers met een duurzaam modemerk, het is namelijk niet makkelijk om als (vaak) kleiner bedrijf je plekje te veroveren in de modewereld, met al die grote gevestigde modemerken. Als groot voorstander van eerlijke en groene kleding help ik waar ik kan, en dat is onder andere met het schrijven van blogs. 

Schrijf ik mijn volgende blog over jouw duurzame merk?

Heb je een leuke winkel of webshop die duurzame producten verkoopt? En denk je dat jouw merk bij Duurzame Kleding Blog past? Dan ben je van harte welkom om je aan te melden voor een blog over jouw merk. Stuur mij een mail en ik neem z.s.m. contact met je op.

What's in it for you?

Jouw merk uitgebreid op deze blogsite is niet alleen heel leuk, maar ook heel slim! Want hierdoor krijg je naast een groter bereik en betere vindbaarheid, ook nog eens:

 

  • Een link naar de website of webshop van jouw merk,
  • Een link naar één of meer van jouw producten,
  • Een link naar je Social Media pagina’s (Instagram, Facebook en Pinterest),
  • Minimaal één post op Social Media (Instagram en/of Facebook en/of Pinterest) waar je uiteraard in wordt getagd,
  • Een follow en likes van @DuurzameKleding op jouw social media,
  • Een plekje in de eerst volgende nieuwsbrief,
  • Een plekje bovenaan de webpagina duurzame merken met jouw product, bij onze Fair Shopping Tips.

 

Alle voodelen voor jou lees je op de pagina: supporting YOU

What's in it for me?

@Duurzame kleding is begonnen voor de fun, maar wordt steeds beter gevonden en dat betekend dat er is dus steeds meer werk aan de winkel is. Heel leuk natuurlijk! Wat dat was juist de bedoeling, en mijn jaren lange inzet begint zijn vruchten af te werpen. Omdat ik geen geld vraag voor mijn diensten is er dus geen inkomen om de kosten te dekken (oftewel mijn tijd en de website). Wat goed blijkt te werken is het uitwisselen van hulp zoals follow, likes, tags en links van onze website op jouw website. De support gaat dus over en weer. Daarnaast werk ik met affiliate links, waarover je meer kunt lezen op de pagina supporting ME

 

Vind je het leuk om deze blog (gratis) te steunen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief (dit doe je onder aan deze pagina), kijk hier voor de affiliate links, en volg @duurzamekleding op social media: