De leukste duurzame mode blog van Nederland

Steun mij in mijn missie om duurzame kleding bekender te maken

Op deze website wil ik (Ingrid) graag meer mensen informeren en interesseren voor duurzame mode. Als je het eenmaal 'ziet' en doorhebt, dan is het al snel niet zo moeilijk meer om er automatisch rekening mee te houden.

 

Je kunt ons op verschillende manieren supporten:

Volg & like @duurzamekleding

Een andere gratis manier om dit platform te steunen is door @duurzame_kleding te volgen op Instagram en mijn content te liken, erop te reageren en te delen (dat is belangrijk voor het algoritme van Instagram). Als je deze website of mijn Instagram deelt op social media of met je vrienden, helpt dit mij om mijn bereik te vergroten. Dat is zeer waardevol.

 

Volg, like, reageer en deel ons op social media. Je hekent ons aan dezelfde profielfoto op elk platform:

 

Facebook: Duurzame Kleding Blog

Instagram: @duurzame_kleding 

Pinterest: Duurzame kleding

Onze profielfoto op alle social media

'Buy me a coffee'

Vind je hier goeie informatie en help ik je met jouw zoektocht in het doolhof van de wondere wereld van duurzame mode? Voel je vrij mij te steunen zodat ik meer tijd kan investeren in het zoeken naar nieuwe informatie en schrijven van nieuwe blogs. Dat kan door mij een symbolisch kopje koffie of thee te schenken. Supersimpel! Ik ben je daar ontzettend dankbaar voor.

 

Buy Me A Coffee is een website die het mogelijk maakt voor fans wereldwijd om een donatie (een kopje koffie) en een berichtje naar je te sturen, zonder het aanmaken van een eigen account. 

 

Mij een kopje koffie schenken kan via deze link van Buy Me A Coffee

 

 

"Buy Me a Coffee is the best way for creators and artists to accept support and membership from their fans."

www.BuyMeaCoffee.com

Koop via mijn affiliatelinks

Heb je iets moois gezien bij een eerlijk kledingmerk en wil je het kopen? Dan kun je mij gratis supporten door via mijn links (op deze website) te bestellen. Ik ontvang dan namelijk een kleine commissie over het bestelde bedrag, dat ik gebruik om te investeer in deze website met gratis nieuw content voor jou en andere eco fashionista's. Jij betaald hier uiteraard niets extra's voor. Het kost jou niks, omdat de merken mij betalen als dank voor de zichtbaarheid die ze krijgen op mijn kanalen. Ik gebruik enkel affiliatelinks van bedrijven waar ik echt enthousiast over ben, zelf goede ervaringen mee heb, of positieve berichten over heb gehoord. Duurzame merken kunnen zich bij mij aanmelden voor affiliate via de mail hello@duurzamekledingblog.nl

Met het overgrote deel aan merken op deze website is echter géén samenwerking, maar gewoon (gratis) support van mij naar hen. Ik krijg hier dus niets voor betaald.

 

Affiliate links die ik gebruik zijn: Project Cece, Savara Intimates, Mud Jeans, The Driftwood Tales, Anekdot Boutique, Stephastique, Saint Basics, Je Moeder

Tikkie

Eenvoudig een donatie doen kan via Tikkie, met een door jou zelf gekozen bedrag. Stuur mij jouw mobiele telefoonnummer en het verzoek om een blanco Tikkie, en ik stuur je een link toe via Whatsapp. Je hoeft zelf geen Tikkie app te hebben (het verloopt via jouw eigen bank). Vul zelf het bedrag in en doneer snel en veilig. Mail je mobiele tel.nr. naar: hello@duurzamekledingblog.nl of stuur een berichtje via social media.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Enkele keren per jaar komt er een nieuwsbrief uit (dus absoluut geen spam;)) Je kunt je inschrijven voor de nieuwsbrief onder aan deze pagina. Zo vergroten we onze duurzame community, kan ik jullie op de hoogte houden van interessante nieuwtjes en deel ik kortingscodes. De moeite waard!

DANK JE WEL! XXX