De leukste duurzame mode blog van Nederland

Promoot jouw duurzame merk

Speciaal om duurzame merken te helpen, bieden we de mogelijkheid om jouw mooie duurzame merk in de spotlight te zetten. Ik (Ingrid) ben zelf een groot voorstander van 'groene' en eerlijke merken. Zowel duurzame kledingmerken als duurzame accessoires (zoals tassen, sjaals, haaraccessoires en sieraden). Ik heb veel bewondering voor alle ondernemers met een duurzaam modemerk en help je graag aan een podium zodat je merk beter gevonden wordt.

Meer bereik en grotere vindbaarheid

Het grote voordelen voor jouw merk is dat je meer bereik krijgt via al onze media kanalen, en jouw vindbaarheid groter wordt. Dankzij deze website, onze lezers, maar ook dankzij de algoritmes van social media - Instagram, Facebook en Pinterest. Met een link naar jouw website en social media account kom je hoger in de zoekresultaten van Google te staan, zo vinden potentiële klanten jouw merk gemakkelijker via Google. En dat is precies wat je wilt, nietwaar?

Wat kun je verwachten?

Wanneer er een blog over jouw duurzame merk wordt geschreven dan krijg je naast een blogpost ook:

  • Een link naar de website of webshop van jouw merk,
  • Een link naar één of meer van jouw producten,
  • Een link naar je Social Media pagina’s (Instagram, Facebook en Pinterest),
  • Een post op Social Media (Instagram en/of Facebook en/of Pinterest) waar je uiteraard in wordt getagd,
  • Een follow en likes van @DuurzameKleding op jouw social media,
  • Een plekje in de eerst volgende nieuwsbrief,
  • Een plekje bovenaan de webpagina duurzame merken met jouw product, bij onze Fair Shopping Tips.

Meld je aan

Wil je een blog over jouw duurzame merk? Stuur mij dan een mail en ik neem z.s.m. contact met je op. Wie weet staat jouw modemerk hier straks ook. Belangrijk om te weten: ik schrijf uitsluitend over merken die idealen hoog in het vaandel hebben staan, bereid zijn om transparant te zijn over hun keuzes en actief aan hun positieve impact op de modewereld werken.

 

Heb je een leuke winkel of webshop die duurzame producten verkoopt? En denk je dat jouw merk bij Duurzame Kleding Blog past? Dan ben je van harte welkom om je aan te melden voor een blog.